Cases

Oersoep

Oersoep is een lokale brouwerij. 'Wij geloven dat deel uitmaken van een netwerk van lokale ondernemers ons allemaal sterker maakt.

Read More

Dedicated

Bij Dedicated & I Love Nijmegen zijn de lijntjes intern kort en is iedereen “toegewijd” naar elkaar en naar de klant… Dat gevoel heb ik bij Velocity ook! Het samenwerken gaat goed.

Read More

Snp Natuurreizen

SNP Natuurreizen

SNP wil koploper zijn in het verduurzamen van reizen. Met Velocity kunnen we in de regio rondom Nijmegen ook het vervoer van de koffers van onze klanten van hotel naar hotel emissievrij uitvoeren.

Read More

Blokkenpiloot. Legowinkel Nijmegen

Blokkenpiloot

Ons product is voornamelijk gericht op de kinderen van nu en dat zijn de volwassenen van straks. Een stadscentrum waar je nu en in de toekomst schone lucht kan inademen draagt direct bij aan een fijne
shopping ervaring.

Read More

Gemeente Nijmegen

De Gemeente Nijmegen wil eraan bijdragen om de binnenstad zo schoon mogelijk te krijgen. Velocity heeft de beste duurzame oplossing, door praktisch alles met de fiets te vervoeren.

Read More

Hekkelman Notarissen

Velocity is een betrouwbare en lokale partner voor alle post en pakketten van Hekkelman Notarissen. Het dienstenpakket is breed en de planners kunnen flexibel met ons meedenken.

Read More

Dekker van de Vegt

Wij kiezen voor Velocity omdat het een lokaal bedrijf is én omdat we het belangrijk vinden dat onze pakketten op een zo duurzaam mogelijke manier bezorgd worden.

Read More

Apotheek Dukenburg

Wij zien de koeriers van Velocity graag in onze apotheek. Ze zijn goed opgeleid en we weten uit ervaring dat ze in staat zijn om fietsroutes heel handig in te delen.

Read More

Nevel

Voor Nevel zijn lokaal en duurzaamheid twéé van de belangrijkste speerpunten in onze onderneming. Zo zijn we uitgekomen bij Velocity; een lokale ondernemer die energieneutraal levert.

Read More

Contact

Meer informatie?

We kijken graag samen met jou naar de beste oplossing voor je zending.