Cultuur

Velocity Cultuur 2020


Heeft u een opdracht voor een cultuurverspreiding? Mail ons op cultuur@velocity.nl of bel met onze planner via 024-3244990.

Velocity is al 15 jaar de professionele verspreider van cultureel drukwerk in Nijmegen en omgeving. Wij doen dit voor een twintigtal, veelal lokale opdrachtgevers. Voor culturele instellingen en evenementen verspreiden wij flyers, brochures en posters op zorgvuldig gekozen locaties (zoals cultuurpodia, musea, horeca, cursus- en onderwijsinstellingen, wijkcentra).  Bereik zo een groot, divers en cultuurminnend publiek.

Wij zorgen dat uw posters en flyers minimaal 2 weken blijven hangen en liggen. U bent van ons gewend dat wij ook in Arnhem verspreiden. Door een samenwerking met een landelijke distributeur kunnen wij behalve in Arnhem ook in de regiosteden Ede-Wageningen, Apeldoorn, Deventer en Den Bosch, maar ook in 20 andere steden waaronder Amsterdam, Rotterdam, Den Haag en Utrecht verspreiden.

Klik hier voor alle info over Velocity Cultuur in 2020: distributierondes, tarieven en verspreidingsdata

Klik hier voor alleen de verspreidingsdata van 2020

 

Werkwijze en voorwaarden

In alle even weeknummers, dus 26 x per jaar voeren wij een verspreidingsronde uit in Nijmegen-Stad (evenals in andere steden). U dient uw drukwerk dan vóór woensdag 12.00 uur aan te leveren; alles is dan die week vóór zaterdag 16.00 uur verspreid. U dient uw drukwerk zelf aan te leveren. Binnen Nijmegen kunnen wij het voor u op komen halen voor een losse ritprijs van een  fietskoerier. De verspreidingsronde in Nijmegen-Regio doen we 1 x per maand. (zie de bijlage met  verspreidingsdata).
Gemiddeld verspreiden we 20 flyers per locatie; aantallen variëren afhankelijk van de locatie. Tarieven gelden voor flyers tot 25 gram. Bij flyers of brochures zwaarder dan 25 gram dient u even contact met ons op te nemen voor een prijsopgave. Posters verspreiden we alleen in Nijmegen-Stad, met een minimum/maximum van 50 stuks per campagne, formaat A3/A2. We hebben slechts plek voor 3 verschillende campagnes per periode. Meldt uw posterronde daarom tijdig aan.
Ons adressenbestand is op aanvraag in te zien. Heeft u een eigen adressenbestand voor bijvoorbeeld een speciale doelgroep, informeer naar de mogelijkheden en tarieven, via cultuur@velocity.nl