Cultuur

Velocity Cultuur 2021


Heb je een opdracht voor een cultuurverspreiding? Mail ons op cultuur@velocity.nl of bel met onze planner via 024-3244990.

Velocity is al 15 jaar de professionele verspreider van cultureel drukwerk in Nijmegen en omgeving. Wij doen dit voor een twintigtal, veelal lokale opdrachtgevers. Voor culturele instellingen en evenementen verspreiden wij flyers, brochures en posters op 100 zorgvuldig gekozen locaties (zoals cultuurpodia, musea, horeca, cursus- en onderwijsinstellingen, wijkcentra).  Bereik zo een groot, divers en cultuurminnend publiek!

Wij zorgen dat je posters en flyers minimaal 2 weken blijven hangen en liggen. Buiten Nijmegen ben je al van ons gewend dat wij ook in Arnhem verspreiden. Door een samenwerking met een landelijke distributeur kunnen wij behalve in Arnhem ook in de regiosteden Ede-Wageningen, Apeldoorn, Deventer en Den Bosch, maar ook in 20 andere steden waaronder Amsterdam, Rotterdam, Den Haag en Utrecht verspreiden.

Klik hier voor alle info over Velocity Cultuur in 2021: distributierondes, tarieven en verspreidingsdata.

Werkwijze en voorwaarden

In alle even weeknummers, dus 26 x per jaar voeren wij een verspreidingsronde uit in Nijmegen (evenals in andere steden). Je dient je drukwerk dan vóór woensdag 12.00 uur aan te leveren; alles is dan die week vóór zaterdag 16.00 uur verspreid. Je dient je drukwerk zelf bij ons aan te leveren. Binnen Nijmegen kunnen wij het voor je op komen halen voor een losse ritprijs van een fietskoerier.
Gemiddeld verspreiden we 20 flyers per locatie; aantallen variëren, afhankelijk van de drukte/grootte van een locatie. Tarieven gelden voor flyers tot 25 gram. Bij flyers of brochures zwaarder dan 25 gram dien je even contact met ons op te nemen voor een prijsopgave. Posters verspreiden we met een minimum/maximum van 50 stuks per campagne per stad (Nijmegen of andere stad), maximumformaat A3. We hebben slechts plek voor 3 verschillende campagnes per periode. Meld je posterronde daarom tijdig aan.
Ons adressenbestand is op aanvraag in te zien. Heeft u een eigen adressenbestand voor bijvoorbeeld een speciale doelgroep, informeer naar de mogelijkheden en tarieven, via cultuur@velocity.nl