Cultuur

Velocity Cultuur is de professionele verspreider van cultureel drukwerk in de stadsregio Nijmegen/ Arnhem. Wij doen dit in samenwerking met Cycloon Fietskoeriers in Arnhem. Voor culturele instellingen en evenementen verspreiden wij flyers en posters op zorgvuldig gekozen locaties zodat u een groot, divers en cultuurminnend publiek bereikt. Mail ons op cultuur@velocity.nl U kunt een keuze maken uit de volgende distributierondes (of een combinatie daarvan).

Klik hier voor de distributierondes en tarieven.

Klik hier voor de nieuwe verspreidingsdata van 2018!
 

Werkwijze en voorwaarden

Twee maal per maand, op alle even weeknummers van het jaar, voeren wij een verspreidingsronde uit. Wij vinden het fijn als u van te voren contact met ons op neemt . U dient uw drukwerk dan vóór woensdag 12.00 uur aan te leveren; alles is dan die week vóór zaterdag 16.00 uur verspreid. Voor tussentijdse verspreidingen rekenen wij een toeslag van 35% bovenop de normale tarieven. De verspreiding vindt dan plaats binnen 3 werkdagen na aanlevering. Kunt u het drukwerk niet zelf (laten) aanleveren, dan kunnen wij het voor u op komen halen tegen het reguliere fietskoeriertarief.
Gemiddeld verspreiden we 20 flyers per locatie; aantallen variëren afhankelijk van de locatie. Prijzen gelden voor flyers tot 25 gram. Bij flyers of brochures zwaarder dan 25 gram dient u even contact met ons op te nemen voor een prijsopgave. Posters verspreiden we alleen in Nijmegen en Arnhem, per 50 stuks per stad, maximum formaat A2. We hebben slechts plek voor 3 verschillende posters per ronde.
Adressenbestand is op aanvraag in te zien. Aanvullingen op het adressenbestand zijn mogelijk, bijvoorbeeld gericht op een speciale doelgroep (alleen met volledige adresgegevens en postcode). Het tarief is dan 2 euro per adres in Arnhem/Nijmegen; 3 euro per adres stadsregio buiten Arnhem/Nijmegen.

Een greep uit onze opdrachtgevers

Afrikamuseum, Berg en Dal
Quo Vadis, Uitgaansblad
Het Gelders Orkest
Museum Arnhem
Mojo Concerts
Cultuurspinnerij Vasim
Nijmegen Cultuurstad
De Lindenberg, Huis voor de kunsten
Wintertuin, literair productiehuis
Festival Music Meeting
Lux film, theater en debat
Museum Het Valkhof
Museumpark Orientalis
en vele anderen