6,7km

136m

00.12.32

De snelste en meest duurzame route naar jouw klanten

We bestellen tegenwoordig meer en meer online. We weten dat de bezorging van deze pakketten een grote impact kan hebben op het milieu. Zo vindt ruim 60% van de CO2-uitstoot in de logistieke keten plaats in de ‘first-‘ en ‘last mile’: het ophalen bij de winkel en het bezorgen bij de klant. Samen met collega-fietskoeriers in andere steden pakken we dit probleem aan door de pakketbezorging slimmer en schoner in te richten. Wij halen jouw pakketten met de fiets op en deze worden vervolgens ook zoveel als mogelijk per fiets bezorgd.

Inmiddels verzorgen wij al voor ruim 30 winkeliers in Nijmegen de verzending van hun bestellingen. Daarbij houden we de lijntjes kort en zorgen we voor een efficiënte rit, van begin tot einde. Onze samenwerking is niet alleen positief voor deze ondernemers maar ook voor de stad in zijn geheel.

Zorgeloze verzendingen met impact

Je meldt je pakketten aan via onze (gratis) verzendsoftware. Hier zie je snel alle verzendingen op een rij. Via track & trace-koppelingen kun je eenvoudig het verzendproces volgen. Als je pakketten zijn aangemeld halen wij deze aan het einde van de middag bij je op. We bieden deze aan in het netwerk van onze vervoerders en je klant ontvangt het pakket de volgende dag.

Lokale pakketten bezorgen wij zelf met de fiets. Deze pakketten kennen dus een 100% emissievrij transport. Voor nationale en internationale verzending werken wij samen met meerdere vervoerders. Maar we zijn het meest trots op onze samenwerking in netwerken van fietskoeriers.

Pakketverzending Tarief
Lokaal vanaf €3,75
Nationaal vanaf €4,50

Netwerk van Fietskoeriers

Door onze samenwerking met Cycloon en Netwerk Groene Stadshubs vormen wij de groenste en snelste pakketdienst van ons land. Al in meer dan 150 plaatsen worden pakketten vanuit ons netwerk met de fiets bezorgd. Buiten deze plaatsen kan het (nog) niet op de fiets. Hiervoor maken we slim gebruik van bestaande routes van onze autokoerier partners. Daarmee is de CO2-uitstoot nog altijd lager dan bij de traditionele bezorgmethoden.

Monique Kaufmann, Directeur/mede-eigenaar

Samenwerking met Dekker van de Vegt boekverkopers

‘Wij kiezen voor Velocity omdat het een lokaal bedrijf is én omdat we het belangrijk vinden dat onze pakketten op een zo duurzaam mogelijke manier bezorgd worden. We ergeren ons vaak aan al die busjes in de straten om pakketten te bezorgen en we worden er juist blij van als we een bezorger op de fiets van Velocity zien.’

Contact

Een offerte op maat?

We kijken graag samen naar jouw verzendbehoeftes, zodat we een offerte op maat kunnen aanbieden.