Vacatures

21-09-2021

We hebben nieuwe vacatures!

  • Fietskoerier pakketbezorging avond (0-10 uur per week)
  • Fiets-/autokoerier dag (10-15 uur per week)

Interesse? Kijk snel op onze vacaturepagina

Consumentenonderzoek naar milieuvriendelijke bezorging

20-04-2021

In opdracht van Huis voor de Binnenstad en Velocity doen studenten van TMO Fashion Business School onderzoek naar milieuvriendelijke bezorging van (web)winkelbestellingen. Voor dit onderzoek hebben zij een vragenlijst voor consumenten ontwikkeld. Wij zouden het zeer op prijs stellen als je 5 minuten de tijd neemt om deze vragenlijst in te vullen. 

De vragenlijst vind je hier. Alvast bedankt!

Nijmegen schittert in Antillectual

19-12-2018

Onze lieve vrienden van Antillectual hebben een video clip gemaakt over 'change the standard'. Hierbij kijken ze naar initiatieven die de 'standaard' veranderen. Wij doen onze duurzame stadslogistiek op de fiets! Te zien via https://www.youtube.com/watch?v=TCi4h8Mme9U

Velocity bij Future mobility festival!

22-09-2018

Om te vertellen hoe fietskoeriers een duurzame rol spelen in de stadslogistiek van de 21ste eeuw!

Kampeerweekend

11-09-2018

Wat ga je als bedrijfsuitje doen als fietskoeriersbedrijf? Natuurlijk meer fietsen! En een beetje kamperen ;) Na een bijzondere route vol met mooie plekken en hekken waren we neergestreken met een vega barbeque om de stoere verhalen te vertellen. Bedankt C+E voor het organiseren!

 

Nieuwe foto's door Ivana Smudja!

6-09-2018

Wij zijn fietsliefhebbers en dan schieten sommige niet-fiets-zaakjes er een beetje in. Zoals de website bijhouden. Gelukkig heeft Ivana Smudja ons geholpen met nieuwe foto's en gaan we binnenkort ook de teksten aanpassen. Wordt vervolgd!

Velocity rijdt op Cubicycle

16-07-2017

Cubicycle

Velocity Fietskoeriers rijdt binnenkort rond op Zweeds design met deze Cubicycle in samenwerking met DHL. Tijdens The International Cargo Bike Festival 2017 gaf Harriët Tiemens, wethouder duurzaamheid van de gemeente Nijmegen, het startsein en kreeg onze Mark de eer om het eerste ritje te maken.

Fietskoeriers.nl wint Game Changer Award

4-05-2017

De Game Changer Award is dé award voor het meest innovatieve initiatief dat in 2016 de Nederlandse e-commerce heeft verrijkt. Partijen kunnen zich hier zelf gratis voor aanmelden. Na sluiting van de inschrijving kunnen op voorspraak van de vakjuryleden uit de verschillende jury’s nog een aantal wildcards worden uitgereikt. 

 

Nominatie MVO-Award 2014

7-04-2014

Velocity Fietskoeriers is genomineerd voor de MVO-Award 2014 Bekijk hier het filmpje.

Groentepakketen

28-01-2014

Elke week bezorgen we voor biologische tuinderij de Lijsterbes hun groentepakketten. Met de vrachtfiets, bakfiets, cargobike en racefiets zorgen we dat honderden Nijmegenaren lekker en gezond eten, én dat er minder vieze dieselbusjes de stad in komen..!

Pagina's