Waarom Velocity?

‘De Gemeente Nijmegen wil eraan bijdragen om de binnenstad zo schoon mogelijk te krijgen’, aldus Ritse Leendertz, product manager bij de Gemeente Nijmegen. ‘De keuze voor niet-gemotoriseerd vervoer was bij de aanbesteding daarom ook erg vanzelfsprekend. Velocity heeft de beste duurzame oplossing, door praktisch alles met de fiets te vervoeren.’

Wat wij leveren aan de Gemeente Nijmegen

Verspreiding

Kleine en grote huis-aan-huis verspreiding van (belangrijke) informatiebrieven voor bewoners van Nijmegen.

Lees meer

Bodedienst

Dagelijks fungeert één fietskoerier als bodedienst tussen allerlei vaste locaties van de gemeente (stadhuis, archief, werkbedrijf, wijkcentra).

Lees meer

Koeriersdienst

Iedere dag zetten we onze spierkracht en kennis van stadsnavigatie in om leveringen van A naar B te brengen.

Lees meer

Medewerker postkamer Gemeente Nijmegen

Hoe wordt de samenwerking ervaren?

Korte lijnen.

‘Onze samenwerking met Velocity is prima. De lijnen zijn kort en de gevraagde diensten worden naar tevredenheid uitgevoerd. Ook als er een locatie bij of afgaat in de reguliere postronde wordt er snel gehandeld.

Gemeente Nijmegen wil een schone en duurzame gemeente zijn, waarin schoon vervoer een prioriteit heeft om de binnenstad leefbaar te maken en te houden. Bijvoorbeeld door buslijnen niet meer door de binnenstad te laten rijden. Een vervoerder die praktisch alles met de fiets vervoert past hier prima bij.’

Contact

Kennismaken

Een vraagstuk en op zoek naar een logistieke oplossing op maat? Wij staan voor je klaar. Samen kijken we naar de juiste logistieke oplossing voor jouw vraagstuk.