De aankondiging van jouw culturele evenement zichtbaar op de juiste locaties

We verspreiden de posters en flyers voor jouw evenement op de 100 zorgvuldig door ons geselecteerde locaties in Nijmegen. Denk aan cultuurpodia, musea, horeca, wijkcentra en cursus-/onderwijsinstellingen. Zo bereik je een groot, divers en cultuurminnend publiek.

Om de twee weken, 26 keer per jaar, doen wij onze vaste verspreidingsronde langs deze 100 locaties in Nijmegen. Daarbij verspreiden we gemiddeld 20 flyers en/of 1 poster per locatie. Per verspreidingsronde hebben we ruimte voor maximaal 2 posters. De flyers en/of de poster blijven gedurende 2 weken op de locaties liggen/hangen. Het adressenbestand is op aanvraag in te zien.

Bereik je graag een nog groter publiek, bijvoorbeeld door verspreiding in Arnhem of andere steden? In dat geval schakelen wij één van onze partners in. Bekijk met ons de verschillende mogelijkheden.

Aanstaande verspreidingsweken 2024

Week 7 Week 19
Week 9 Week 21
Week 11 Week 23
Week 13 Week 25
Week 15 Week 27
Week 17 Week 29

Tarieven

Aankondiging Locaties Stuks Tarief
Nijmegen flyers 100 2000 €189,-
Nijmegen posters 50 50 €160,-
Nijmegen combinatie
flyers en posters
€319,-

Tarief is excl. btw en geldt voor flyers tot 25 gram. Vraag op een prijsopgave voor zwaarder drukwerk.

365.185brieven verspreid in 2023

Huis-aan-huis verspreiding van jouw boodschap

Voor verschillende opdrachtgevers verspreiden we huis-aan-huis brieven. Zowel ongeadresseerd, als geadresseerd. Het gaat hier om brieven met een boodschap ‘van algemeen nut’ (niet-commercieel). Bijvoorbeeld als omwonenden moeten worden ingelicht in de voorbereiding op grote concerten in het Goffertpark.

Als jarenlange partner van o.a. de Gemeente Nijmegen nemen we je veel werk uit handen. Het enige dat we nodig hebben is de brief zelf en een overzicht van het verspreidingsgebied. Het drukken en couverteren van de brieven behoort ook tot de mogelijkheden. En we zijn flexibel, dus ook voor een spoedverspreiding draaien we onze hand niet om.

Medewerker postkamer Gemeente Nijmegen

Ritse Leendertz, Productmanager

Samenwerking met Gemeente Nijmegen

‘De Gemeente Nijmegen wil eraan bijdragen om de binnenstad zo schoon mogelijk te krijgen. De keuze voor niet-gemotoriseerd vervoer was bij de aanbesteding daarom ook erg vanzelfsprekend. Velocity heeft de beste duurzame oplossing, door praktisch alles met de fiets te vervoeren.’

Contact

Meer informatie?

We kijken graag samen met jou naar de beste oplossing voor het verspreiden van je aankondiging.