De aankondiging van jouw culturele evenement zichtbaar op de juiste locaties

We verspreiden de posters en flyers voor jouw evenement op de 100 zorgvuldig door ons geselecteerde locaties in Nijmegen. Denk aan cultuurpodia, musea, horeca, wijkcentra en cursus-/onderwijsinstellingen. Zo bereik je een groot, divers en cultuurminnend publiek.

In de even weken, 26 keer per jaar, doen wij onze vaste verspreidingsronde langs deze 100 locaties in Nijmegen. Daarbij verspreiden we gemiddeld 20 flyers per locatie. Het adressenbestand is op aanvraag in te zien. Bereik je graag een nog groter publiek, bijvoorbeeld door verspreiding in Arnhem of andere steden? In dat geval schakelen wij één van onze partners in. Bekijk met ons de verschillende mogelijkheden.

Verspreidingsweken 2021

Week 42 Week 48
Week 44 Week 50
Week 46 Week 52

Tarieven

Aankondiging Locaties Stuks Tarief
Nijmegen flyers 100 2000 €160,-
Nijmegen posters 50 50 €80,-

Tarief is excl. btw en geldt voor flyers tot 25 gram. Vraag op een prijsopgave voor zwaarder drukwerk.

174.759brieven bezorgd in 2021

Huis-aan-huis verspreiding van jouw boodschap

Voor verschillende opdrachtgevers verspreiden we huis-aan-huis brieven. Zowel ongeadresseerd, als geadresseerd. Het gaat hier om brieven met een boodschap ‘van algemeen nut’ (niet-commercieel). Bijvoorbeeld als omwonenden moeten worden ingelicht in de voorbereiding op grote concerten in het Goffertpark. Als jarenlange partner van o.a. de Gemeente Nijmegen nemen we je veel werk uit handen. Het enige dat we nodig hebben is de brief zelf en een overzicht van het verspreidingsgebied. Het drukken en couverteren van de brieven behoort ook tot de mogelijkheden. En we zijn flexibel, dus ook voor een spoedverspreiding draaien we onze hand niet om.

Ritse Leendertz, Productmanager

Samenwerking met Gemeente Nijmegen

‘De Gemeente Nijmegen wil eraan bijdragen om de binnenstad zo schoon mogelijk te krijgen. De keuze voor niet-gemotoriseerd vervoer was bij de aanbesteding daarom ook erg vanzelfsprekend. Velocity heeft de beste duurzame oplossing, door praktisch alles met de fiets te vervoeren.’

Contact

Meer informatie?

We kijken graag samen met jou naar de beste oplossing voor het verspreiden van je aankondiging.