Minder overlast door bundeling

Het wordt steeds drukker in de stad. Niet alleen wonen er meer mensen, de economische activiteit neemt snel toe. Dit mag niet ten koste gaan van de bereikbaarheid, leefbaarheid en veiligheid in de stad. Dat vraagt o.a. om een efficiënte en duurzame aanpak van het goederenvervoer.

Door goederenstromen te bundelen aan de rand van de stad kunnen we het aantal vervoersbewegingen in de stad verminderen. Op onze strategisch gelegen hub is dadelijk ruimte voor op- en overslag van deze goederen. Wij bundelen de goederen en rijden vervolgens efficiënte routes door de stad op onze fietsen en overige zero-emissievoertuigen. Zo kunnen wij een belangrijke schakel zijn in een duurzame logistieke keten voor jou als leverancier van, of grote vervoerder voor, de (binnen)stad.

In 2022 verhuizen we naar het NYMA-terrein

Hier starten we in februari 2022 met de bouw van onze eigen duurzame hub

“NYMA is een oud fabrieksterrein dat zich ontwikkelt tot een nieuwe Nijmeegse hotspot. NYMA wordt een plek waar van alles te doen is, waar het bruist, waar je als ondernemer en bezoeker je blik verruimt”.

Samen met Stipbike zetten we hier een geheel nieuw pand neer in samenwerking met ORGA architecten en Susanne Godfroij Bouwprojecten & Advies. Ons uitgangspunt is een duurzaam en circulair pand, gebouwd uit hout, dat zelfvoorzienend is in elektriciteit en met een Sedumdak.

Begin oktober 2021 is de overeenkomst getekend voor de aankoop van de grond en momenteel zijn we in afwachting van de bouwvergunning.

Deze nieuwe locatie biedt ons niet alleen de kans om te groeien. Met deze stap groeit ook onze ambitie om een belangrijke bijdrage te leveren aan een groen, sociaal en leefbaar Nijmegen.

Contact

Aansluiten bij deze groene beweging?

Wij gaan graag het gesprek aan om te kijken hoe wij als duurzame schakel kunnen fungeren in jullie logistieke keten.