Apotheekbezorging...

De bezorging van jouw medicijnen is bij ons in betrouwbare handen. Vanwege het maatschappelijke belang zijn onze koeriers erg toegewijd aan medicijnbezorging. Het persoonlijke contact met de ontvanger en het bouwen aan een vertrouwensrelatie staat hierbij voorop. Als geen ander weten we dat privacy belangrijk is bij de bezorging van medicijnen.

Naast de bezorging van medicijnen en medische toebehoren nemen we ook de personeelsplanning en coördinatie uit handen. Zodat je hier als apotheek geen omkijken naar hebt.

...en meer

Bij het vervoer van laboratoriummateriaal komt vaak net wat meer kijken dan bij de bezorging van een regulier pakket. De inhoud is privacy-gevoelig en bestaat vaak uit kwetsbaar materiaal, dat onder de juiste omstandigheden moet worden verpakt en vervoerd. Daarvoor zijn onze fietsen prima uitgerust en onze koeriers goed opgeleid. We zorgen ervoor dat het materiaal snel, veilig en secuur bij de ontvanger terecht komt.

Nard Aarts, Apotheker

ApotheekNijmegen-Dukenburg

‘Wij zien de koeriers van Velocity graag in onze apotheek. Ze zijn goed opgeleid en we weten uit ervaring dat ze in staat zijn om fietsroutes heel handig in te delen. Het is fijn om de bezorging van pakjes met vertrouwen over te laten aan de koeriers.’

Contact

Meer informatie?

We kijken graag samen met jou naar de beste oplossing voor je medicijnbezorging.