Waarom Velocity?

‘Blokkenpiloot kiest voor Velocity omdat wij het belangrijk vinden dat het centrum van Nijmegen zo snel mogelijk emissievrij wordt. Ons product is voornamelijk gericht op de kinderen van nu en dat zijn de volwassenen van straks. Een stadscentrum waar je nu en in de toekomst schone lucht kan inademen draagt direct bij aan een fijne winkelervaring. Dat garandeert op de lange termijn de levendigheid van de binnenstad.’

Blokkenpiloot. Legowinkel Nijmegen

Welke diensten wij leveren aan Blokkenpiloot

(Web)winkels

Dagelijks bij de winkel ophalen, verwerken en deels zelf bezorgen van alle bestellingen uit hun (web)winkel. Deze bestellingen worden met de fiets bij de winkel opgehaald én bezorgd bij de klant.

Lees meer

Koeriersdienst

Grotere hoeveelheden boeken worden per cargobike vervoerd. Zo zetten we onze spierkracht en kennis van stadsnavigatie in om de boeken van A naar B te brengen.

Lees meer
Blokkenpiloot. Legowinkel Nijmegen

Erik, eigenaar.

Uitstekende service en gemakkelijke overstap.

‘De fietskoeriers van Velocity zijn altijd vriendelijk en stipt op tijd. Wij hebben nog geen dag meegemaakt dat er pakketten bleven staan. Bravo voor deze uitstekende service! De integratie met onze webshop software is ook feilloos en gemakkelijk. Binnen enkele klikken zijn je adreslabels klaar. De verzendtarieven van Velocity zijn daarnaast zeer concurrerend – wij waren aangenaam verrast dat er geen brandstoftoeslagen overheen komen zoals bij DHL direct.’

Bezoek de webwinkel van Blokkenpiloot.

Ook overstappen

Contact

Kennismaken

Een vraagstuk en op zoek naar een logistieke oplossing op maat? Wij staan voor je klaar. Samen kijken we naar de juiste logistieke oplossing voor jouw vraagstuk.