Waarom Velocity?

Iedere weekdag halen onze koeriers pakketten op bij kledingwinkel Dedicated aan het Koningsplein. Deze pakketten bevatten mooie mannenkleding vanuit twee van hun filialen: Dedicated en Daily Fresh. Daarnaast zitten er vrijwel altijd pakketten bij vanuit ILoveNijmegen, dé webshop van Nijmegen, vol met ‘Nimweegse producten’. Jan Diebels, eigenaar van alle drie de winkels, legt uit waarom hij voor verzenden via Velocity heeft gekozen:

'We houden van persoonlijk en van lokaal… Dan is de keuze makkelijk gemaakt.'

‘Prijstechnisch is het ook prima en alle pakketjes worden iedere dag netjes opgehaald’, benoemt hij tevreden.

Welke diensten wij leveren aan Dedicated en I Love Nijmegen

(Web)winkels

Dagelijks bij de winkel ophalen, verwerken en deels zelf bezorgen van alle bestellingen uit hun (web)winkel. Deze bestellingen worden met de fiets bij de winkel opgehaald én bezorgd bij de klant.

Lees meer

Postbusservice

Dagelijks brengen en ophalen van de postbuspost van/naar de klant.

Lees meer

Toegewijd

‘Bij Dedicated & I Love Nijmegen zijn de lijntjes intern kort en is iedereen “toegewijd” aan elkaar en aan de klant… Dat gevoel heb ik bij Velocity ook! Het samenwerken gaat goed. Als er soms onduidelijkheid is omtrent een pakketje dan wordt het erg snel opgelost. Verder zijn de fietsbezorgers “HELDEN”, want ze zijn er altijd, door weer & wind!’

Ook overstappen

Contact

Kennismaken

Een vraagstuk en op zoek naar een logistieke oplossing op maat? Wij staan voor je klaar. Samen kijken we naar de juiste logistieke oplossing voor jouw vraagstuk.