Waarom Velocity?

Brouwerij Oersoep is een craft brouwerij met grote lokale afzetmarkt. ‘We geloven dat deel uitmaken van een netwerk van lokale ondernemers ons allemaal sterker maakt. Dit geldt voor de relaties met lokale horeca en slijters, maar ook op andere gebieden zijn we op zoek naar lokale partners. Velocity past daarom uitstekend in het plaatje’, zegt office manager Annet Postma. ‘Daarnaast staat vakmanschap met een eigenzinnig karakter voor onze bedrijfsvoering op nummer 1. In de wereld van de logistiek onderscheidt Velocity zich in dat opzicht enorm.’

Welke diensten wij leveren aan Brouwerij Oersoep

Bevoorrading

Wekelijks bevoorraden wij diverse horecagelegenheden en winkeliers in de binnenstad en daarbuiten met de door Oersoep gebrouwen bieren. Op vriendelijke wijze voor mens en milieu.

Lees meer

Koeriersdienst

Grotere hoeveelheden worden per cargobike vervoerd. Zo zetten we onze spierkracht en kennis van stadsnavigatie in om alles van A naar B te brengen.

Lees meer

Betrouwbaar en Flexibel

‘Voor het transport van ons bier is Velocity een betrouwbare en flexibele partner. We bezorgden zelf ook al op de fiets, maar Velocity heeft een veel grotere capaciteit, waardoor de bezorging veel efficiënter is geworden. Uiteraard zijn we ook blij dat het lokaal mogelijk is om ons bier zonder uitstoot te vervoeren. De samenwerking is bovendien altijd fijn! De planning wijzigt bij ons vaak last-minute, maar Velocity laat zich vaak van haar flexibelste kant zien. Onze vaste koerier Simon communiceert altijd meteen over onduidelijkheden of onvoorziene omstandigheden. We hebben ook gemerkt dat Simon een goede ambassadeur is voor Oersoep en horen van onze klanten terug wat voor een leuke koerier hij is!’

Ook overstappen

Contact

Kennismaken

Een vraagstuk en op zoek naar een logistieke oplossing op maat? Wij staan voor je klaar. Samen kijken we naar de juiste logistieke oplossing voor jouw vraagstuk.