Over Velocity

Velocity Fietskoeriers. Al sinds 2002 actief in Nijmegen. Inmiddels mogen wij best wel spreken van een echt Nijmeegs begrip! Op dit moment fietsen wij voor ruim 400 klanten uit Nijmegen en omstreken en leggen we dagelijks honderden kilometers 100% duurzaam af. Op elk moment van de dag fietsen ruim twintig koeriers rond om alles op tijd en op de juiste plek te krijgen.

Professioneel en betrouwbaar

In de afgelopen jaren heeft Velocity Fietskoeriers bewezen een professionele en betrouwbare partner te zijn. De vele tevreden klanten van Velocity Fietskoeriers zijn werkzaam in uiteenlopende marktsegmenten, te weten van grafisch vormgevers tot advocatenkantoren en van onderwijsinstellingen tot musea. Sinds 2006 is Velocity Fietskoeriers ‘preferred supplier’ van de Gemeente Nijmegen. Ook UMC Radboud en diverse medische instellingen maken dagelijks gebruik van onze diensten. Wij vervoeren de meest gevoelige raadstukken tot bloedbuisjes tot bloemen of boeken.

Duurzaamheid

De keuze voor de fietskoerier is een keuze voor duurzaamheid. Maar dat niet alleen, want in stedelijke gebieden zijn onze services ook sneller en goedkoper dan een autokoerier of bodedienst, zonder parkeer- en fileproblemen. Door het gebruik van “cargo-bikes” naast racefietsen kunnen we op allerlei gebied een alternatief bieden voor de auto en bestelbus. Opgeteld hebben wij ruim een miljoen emissievrije kilometers in Nijmegen afgelegd. Doe mee met de duurzame transitie en neem contact met ons op voor de mogelijkheden!