Over Velocity

Velocity Fietskoeriers is sinds 2002 actief in Nijmegen (aanvankelijk onder de naam Fietskoerier Nijmegen). Op dit moment maken ca. 400 klanten uit Nijmegen en omgeving gebruik van de diensten van Velocity. Ruim tien koeriers zijn vrijwel dagelijks onderweg om alles op tijd op de juiste plek te krijgen.

Professioneel en betrouwbaar

In de afgelopen jaren heeft Velocity Fietskoeriers bewezen een professionele en betrouwbare partner te zijn. De vele tevreden klanten van Velocity Fietskoeriers zijn werkzaam in uiteenlopende marktsegmenten, te weten van grafisch vormgevers tot advocatenkantoren en van onderwijsinstellingen tot musea. Sinds 2006 is Velocity Fietskoeriers ‘preferred supplier’ van de Gemeente Nijmegen. Ook UMC Radboud en diverse medische instellingen maken dagelijks gebruik van onze diensten.

Duurzaamheid

De keuze voor de diensten van een fietskoerier is een keuze voor duurzaamheid. Maar dat niet alleen, want in stedelijke gebieden zijn onze services ook sneller en goedkoper dan een autokoerier of bodedienst, zonder parkeer- en fileproblemen. Door het gebruik van “cargo-bikes” naast racefietsen kunnen we op allerlei gebied een alternatief bieden voor de auto en bestelbus.